Fullspäckat!

Ja, jag har rätt så mycket att göra just nu så jag har inte så mycket tid över till bloggen. Mycket möte och ärende. Sen blir det att hitta på mycket skoj med familjen oxå :).
 
Nu håller vi oxå på att leta resa till sommaren. Verkar inte som vi behöver leta så länge till. Det blir två veckor i en lägenhet i detta komplexet som ligger i La manga, Spanien om det är ledigt. Väntar bara på svar. 
 
Och är det okej där så blir det till hösten igen. Fast då blir det lite längre:)
 

Helt färdig!

Nu är jag helt slut i hela kroppen efter att busat runt med två små terrorister hela dagen. Så det blev en väldigt lugn kväll för mig och Älskling. Lillkillen somna ganska snabbt.
Lilltjejen ville inte sova så hon fick somna hos oss i soffan och då gick det fort
när vi kollade på.
Sveriges mästerkock
Nu har jag bara suttit och slappat lite framför datan. Nu ska jag och Älskling krypa ner i sängen och somna till en film (det blir så varje gång haha). Så nu blir det fortsättningen från gårdagens film som vi somnade ifrån:
Sanctum
Den verkar vara en bra och gripande film av det jag såg

Hemma mysdag:)!

Älskling är iväg och hjälper en kompis och vi övriga i familjen är hemma på en mysdag. 
Lilltjejen var inte helt kry i morse så hon har fått stanna hemma från dagis idag. Det är mycket skit som går där nu *uch å fy*
Så idag har det bara varit lite lek och bus med lite filmtittning där emellan. 
Nu är Älskling på väg hem och då nalkas det snart middag
 

Disco:)!

Ibland får man förgylla tillvaron med lite musik:)
 

Annat som tar tid!

Just nu är det mycket annat som tar min tid så det blir inte mycket bloggande just nu. Men det kommer det bli senare när jag har mer tid över till bloggen. 

Ommöblering!

Idag har det stått ommöblering på shemat. Då var det barnens lekrum som blev drabbat. Men bra blev det till slut när jag äntligen var färdig:). 
Annars har det varit lek och bus med barnen och lite städning med.
Nu är barnen nydushade och nybadade
Nu nalkas det snart middag och då blir det mackaroner och köttfärssås :P

Hittat hit igen!

Ja nu var det ett tags sedan jag var här. Men nu är jag tillbaka igen. Dessa dagar har det inte hänt så där jätte mycket.
Skulle åkt upp till fjällen nu i idag, men bilen pajade i fredags så det var ju jätte kul :(. Det skulle vara omöjligt att få den fixad så snabbt. 
Så det blir att sikta in på det längre fram. 
 
Idag står det städning och tvättning på chemat
Får passa på nu att röja undan medans barnen ligger i sina sängar för att sova middag

Trött och grinig:(!

I natt någon gång vaknade jag av att någon granne spelade hög musik, orkade inte kolla vad klockan va. Hur man är funtad när man börjar spela hög musik sent på natten till en måndag när det finns folk som ska upp och jobba, är ju frågan! Lyckades somna om när dom sänkte musiken men vaknade igen då det blev högt igen :(
Inte nog med det, Lilltjejen vaknade och var jätte ledsen och det var då jag blev irreterad på riktigt!
Verkligen intligenta människor som väcker hela grannskapet!
Att få henne att somna om gick ju inte så det var ju bara att gå upp. När hon hade lugnat ner sig blev det kaffe och snart blir det energidricka så man kan vakna till liv. Nu har musiken tystnat så nu ligger väll fanskapet och sover. Hoppas mina barn "råkar" väsnas lite extra idag så personen vaknar

Home sweet home:)!

Då har vi äntligen hittat hem igen. Det blev en stund nere hos svärföräldrarna. Där åt vi en tidig middag som var jätte god och sen blev det jätte god tårta :P. 
 
Nu är barnen lagda i sina sängar och dom somnade väldigt fort. Inte konstigt att dom var trötta när dom har busat med farmor och farfar nästan hela dagen. 
 
Nu ska jag och Älskling ta lite kvällsmat bestående av färdig köttfärs och baguetter :P.
Sen blir det film
Och ikväll ska vi se på:
The next three days
Och förresten. Mellodifestivalen igår var kattastrof enligt min mening. Det var ju inte mycket bra dom hade att erbjuda tycker jag. Dom två som gick vidare direkt var ju i alla fall dom bästa tycker jag. Men det är ju ändå tur att man tycker olika annars hade ju inte melodifestivalen behövts finnas.
Kanske faller det mig i smaken nästa vecka :)

Kalas!

Idag sov jag enda till halv nio :). Så nu känner jag mig utvilad för en gångs skull :)
 
Nu håller vi på att förbereda oss för att åka ner till svärföräldrarna då svärmor fyller år

Vill ha friska barn tack!

Ja nu vill jag att mina barn ska bli friska så jag kan gå ut i det fina vädret. Så typiskt att det skulle vara fint väder just nu när dom är dåliga :(. 
Lilltjejens feber har varit lite jojo idag. 38,5 hade hon i morse, 38,0 mitt på dagen och 38,5 nu när jag lade henne. Men hon verkar inte bli så påverkad av febern. Hon har lekt på ganska så bra ändå :). 
Lite nytta blev det idag me :). Jag fick tvättat en maskin tvätt och lite för hand. Annars har det varit lek och bus och lite film med barnen. 
 
Väntar just nu bara att barnen verkligen har somnat så blir det att åka till affären och handla det jag glömde tidigare idag. 
 
Sen blir det kvällen för mig. Då blir det mys till tv:n som vanligt.
Och då blir det ju så klart:
Postkodsmiljonären
Och sen kommer ju självaste..........
Melodifestivalen :)
Detta kan man ju bara inte missa. Inte när det gäller mig i alla fall :)

Bättre!

Nu börjar Lilltjejen bli lite bättre :). I morse vaknade hon klockan 5. Då tog jag tempen på henne och då hade hon "bara" 38,5. Lillkillen vaknade strax där efter och han är fortfarande magsjuk :( Lilltjejen är fortfarande lite off men hon leker på ganska så bra ändå :)
 
Nu på morgonen har jag hunnit å städa lite i köket och äta frukost. Nu väntar jag på att grannarna ska vakna så jag kan sätta i gång och tvätta
Men först blir det påfyllning av mer kaffe och lite energidricka

Lugna gatan!

Ja här har det varit lugnt idag. Gjorde ett försök att städa lite. Men fick inte gjort allt så det får bli resten i morgon. Lilltjejen har varit väldigt ledsen och vill bli buren mycket. 
Nu på kvällen när jag skulle ta tempen på henne hade hon 40 grader :( Och det gillas ju inte :(.
Älskling bäddade ner henne i soffan där hon till slut somnade. När jag skulle bära in henne till sängen vaknade hon och då passade jag på att öppna ballkongdörren och ställa mig där med henne i en minut för att tempen skulle gå ner. När jag senare kollade tempen hade hon 39,5 så den hade gått ner lite i alla fall :) 
Strax därefter fick Lillkillen gå och lägga sig. Han har ingen feber som tur är, men han är fortfarande magsjuk. Men det verkar som det börjar ge sig nu :).  Nu håller jag bara alla tummarna på att han inte blir nersmittad med feber. 
 
Nu när barnen sussar så gott i sina sängar ska jag ta kvällen och bara få vara :) Efter att gått å burit på barn hela dagen så känns det i ryggen. 
Så nu blir det myspys med Älskling  till tv:n
Och ikväll kommer som vanligt:
Postkodsmiljonären
Och senare ikväll kommer:
Lord of war

Fredag!

 
Imorse vakna Lilltjejen tidigt så det va till att gå upp vid 5:30
Barnen är fortfarande dåliga:(
Lilltjejen har inte spytt något mer än bara en gång. Men hon har 39 grader i feber fortfarande:( Lillkillen är fortfarande magsjuk:( Älskling är bättre idag och redan iväg och hjälper gammla grannen. 
Idag står det städning på schemat, så det blir fint till helgen:) Annars blir det de gamla vanliga att busa och leka med barnen om dom har orken till det. Annars blir det lite soffhäng och film för dom.

Mamman

Välkomna in till mig!

RSS 2.0