Det gick ju riktigt bra:)!

I morse var jag inte allt för pigg då det blev full rulle här direkt i morse i och med att Dottern fortfarande var lite febrig. Men en kopp kaffe fick jag i mig lite snabbt så jag inte var allt för morgongrinig haha
Sen fick det bli lite städning här hemma och då var det tur att båda barnen var lugna så jag och Älskling kunde hjälpas åt:)
Sen mitt på dagen ungefär kom svärföräldrarna och det var mycket trevligt faktiskt:)
Innan dom åkte hem bjöd dom oss på pizza som vi käkade här hemma :P
Nu ikväll lade vi barnen lite senare än vanligt så dom somnade direkt eftersom dom var ganska så trötta.
Sen kollade jag och Älskling på:
Sveriges Mästerkock

Kvällsmys !

När Älskling kom hem efter en låång dag i kompisens skog käkade vi midda och då blev det kött, stekt potatis och sås :P.
Sen fick Älskling natta dottern för hon var jätte trött fastän klockan bara var 18. Jag tog febern på henne och då hade hon lite mer än 38 grader:(
Hon fick en alvedon sen somnade hon direkt när vi hade laggt henne
När bebis hade somnat strax efter henne hade jag och Älskling mys till tv:n 

Shopping och på tur!

I går fick vi för oss att vi skulle åka på en liten tur i det fina vädret. Så det blev först en sväng till nordby shoppingcentra för att äta frukost på McDonnalds där :P.
Sen åkte vi till Norge. Där finns ett ställe med väldigt många affärer nästan precis vid gränsen. Där har dom bland annat en affär som har väldigt billigt garn. Jag älskar ju att sticka så det blev en hel del nystan så jag klarar mig ett tag:)
Efter det åkte vi hem, gjorde bara ett litet stopp i mataffären på vägen.
Resten av dagen blev lugn.
Sen på kvällen hade jag och Älskling mys till tv:n som vanligt 

Helgen!

I fredags kom vi hem ganska så sent då vi stod i bilkö för det hade hänt två olycker på vägen:(. Men det var inget vi såg som tur var.
När vi väl kom hem var det nästan dax att natta dom två minsta. Min son fick vara uppe lite längre för han är ju större som han gärna påminner mig om haha. Så det blev lite mys framför tv:n innan han gick och lade sig han med .
I lördags körde vi Älskling till en kompis som han skulle hjälpa och då skulle jag och barnen passa på att åka till Nordby shoppingcentra och shoppa lite. Skulle bland annat byta en tröja till Älskling som var för stor. Men först fick vi åka hem och fixa mat till småbarnen.
När vi var på väg dit ringde Älskling. Då var han redan färdig. Som tur var hade vi inte kört så långt så det var bara att vända tillbaka och hämta honom. När vi kom dit fick barnen, utan bebis så klart han fick vara med pappa, leka i ljungelrummet. Har aldrig varit där inne innan och det var ju JÄTTE stort. Barnen hade jätte kul där inne:).
När vi hade varit där ett tag gick vi och kolla lite på leksaker till barnen. Det blev lite fynd där inne. Vad sonen köpte kom jag inte ihåg. Han fick välja vad han ville och det blev något av dom märkerna som gäller nu, Ninja och Star Worlds. Till dottern blev det en orm i narturlig storlek. Lillkillen fick inte nått. Men han är ju så liten än så han leker ju inte riktigt än.
Efter det blev det lunch på McDonnalds och då satt vi ute i det fina vädret och åt. Dottern fick sin första happymeal:). Med det fick hon och sonen en var sin bok:)
Sen bar det av hemmåt. På vägen stannade vi vid en stor godisaffär och köpte lördagsgodis :P
På kvällen när Lillkillen och dottern hade somnat myste jag, Älskling och sonen med godis till melodifestivalen 
På söndagen åkte vi ut i det fina vädret till ett väldigt fint naturreservat vid vattnet och fikade
Sonen hade med sin drake som han och Älskling lekte med. Som tur var blåste det lite grann så den flög bra:)
När vi hade varit där en stund var det dags att åka och lämna honom till hans pappa:(. Eftersom vi har några mil i mellan oss åker vi halva vägen var. Efter att vi hade lämnat honom och pratat med hans pappa lite åkte vi hem och åt middag. Det blev en väldigt enkel middag som bestod av Gorby´s :P
Sen hade jag och Älskling mys till tv:n när småbarnen hade somnat .

Visit:)!

I torsdags var det en lugn dag här hemma med lek och mys :)
I fredags var vi nere och hälsade på min mamma och pappa och passade även på att ta med min son hem som skulle vara hos oss över helgen:)
Där var vi ett par timmar. Mamma skulle klippa min lugg och så åt vi middag där innan vi åkte hem.

På tur!

I tisdags var vi hemma och hade det mysigt :). Jag kände mig inte helt okej då jag var förskyld och hade ont i halsen:(
Men nu känns det bättre igen:).
I onsdags så där dagen efter semledagen fick vi för oss att vi skulle ge oss ut på pickninck, närmare bestämt till Tjurpannan. Det är ett jätte fint naturreservat vid vattnet i Grebbestad. Många känner numera till stället genom att en kille i filmteamet till Camilla Läckbergs filmer försvann där:(
Daniel Lind Lagerlöf
Här är lite bilder jag tog när vi var där
Stigen från parkeringen
Överblick över en del av tjurpannan
En av bryggerna
Längre än så här kom vi inte. Sen blir det väldigt bergigt och det är jobbigt och svårt att gå med vagn. Vi gick runt alltihopa när vi bara hade dottern med oss och det var ganska så jobbigt. Men nu har vi en "tandemvagn" som båda småttingarna kan sitta i och då går det inte. Klart det hade ju gått men då hade vi nog klämt ur oss en del ord som inte hade varit barnvänliga haha
Eftersom det brukar vara ganska blåsigt där och det då när vi var där inte speciellt varmt ute tog vi fikat i bilen i stället.
Och då blev det ju så klart semlor :P

Trevlig visit:)!

Efter shoppingen i måndags åkte jag och barnen å tvättade bilen på statoil. Det var värkligen behövligt. Dottern blev lite rädd då det lät ganska mycket. Men hon lyckades jag lugna ner rätt fort:).
Efter det åkte vi och hälsade på ett gammalt grannpar. Dom är är alltid så snälla mot barnen:). Dom brukar få kläder och godis av dom:). Nu när vi var där fick Bebisen en tröja som hon hade stickat som var jätte fin:). Efter att vi hade fikat kom Älskling så vi kunde åka hem
Eftersom klockan var sen blev det köp av pizza på hemvägen :P

Shopping!

I måndags skulle Älskling hjälpa en gammal granne att fälla träd i hans skog och då passade jag och barnen på att åka på shoppingrunda.
Och det blev en del små fynd.
Bland annat hittade jag en dvd att ha i bilen till barnen, som är mycket efterlängtad:)).
Här testkör dottern dvd:n hemma genom att kolla på sin favoritfilm = Barbie i en julsaga
Eftersom vi har en bit att köra till våra respektive familjer är det bra att barnen har något att titta på:)).
Till Lill-killen blev det:
Ett par mjukisbrallor
och en skjorta till han
Till den stora sonen blev det en tunn tröja
och ett par byxer
Dottern fick
en dockvagn
Dockan fick hon i julklapp av sin farmor och farfar

Lugna dagar!

Vi kände att vi hade varit på resande fot så mycket så det blev några lugna dagar hemma med lek, film och mys med barnen.
Dom behövde framförallt lite lugn och ro med så mycket händelser och resor den senaste tiden.
Älskling har varit duktig och dammsugat hela lägenheten med våran nya dammsugare som vi köpte nere på Gekås och så tvättade han alla golven med:))

Vagnköp!

På torsdagen vecka 7 åkte vi ut på shopping igen efter några lugna dagar hemma:). Då var det vagn som behövde inhandlas. Då bar det av till Nids 4 Kids. Det är en JÄTTE stor affär på hela 2000 kvadrat som har allt man kan tänka sig till stora och små barn
Och den här vagnen blev det
Blev riktigt nöjd och den är bra att köra, fälla ihop och väckla ut:))
Så köpte vi ett spjälsängskydd oxå.

Shopping!

På måndagen fick vi för oss att åka ner till Ullared på en shoppingrunda.
För att slippa å köra fram och tillbaka den långa biten vi har så tog vi in på deras motell över natten
Inte såå jätte stort men det dög för oss över en natt:).
När vi kom ner på måndagskvällen hade vi lite tid på oss innan det stängde så vi sprang in en kvart innan dom stängde och smygbörjade våran shopping. Det är den kortaste tiden jag har varit inne på Gekås haha
På tisdags-morgon gick vi upp någorlunda tidigt ifall det skulle vara kö. Strax efter åtta gick vi den korta vägen till gekås. Och det var inte en människa i närheten av ingången altså har det inte varit någon kö *pust* tänkte vi. När vi kom in i butiken var det nästan helt tomt:)). Så vi gick där i lugn och ro och shoppa. Fast lite brottom hade vi eftersom vi skulle checka ut vid elva.
Vi handlade massa kläder, leksaker till barnen och böcker till dottern.

Bland annat köpte vi en nalle till minstingen som en välkommen-till-världen-present i från oss

och så blidde det en liten vove till han me

och en speldosa

Älskling köpte strumper till sig själv och jag köpte ett par superskin jeans, en T-shirt och en mascara

och så blev det en fransk manikyr

och lösnaglar

Och så köpte vi en massa våtservetter
och täcke och påslakan till Bebis
För nu har han börjat å sova själv i sin säng som Älskling satte ihop härromdagen

Sen fick det vara bra med shoppingen för det fick inte platts mer i bilen

Fjällen!

Lördagen vecka 5 åkte vi upp till fjällen och det var helt underbart:)). Vägen upp dit tog en stund men det gick jätte bra:). Kallt var det verkligen på vägen upp. Hela 34 minus hade vi som mest. Men inne i bilen satt vi utan jackor i värmen:)
Hela veckan gick jätte bra. Min 6-åring som aldrig har stått på skidor lärde sig jätte fort:). På söndagen åkte jag och han i barnbacken. På måndagen började han i skidskola och då passade jag på att åka lite själv. På fredagen var jag och han i den stora backen och åkte och det gick jätte bra:))
Älskling som inte kan åka slalom för sin rygg var inne i stugan med dom små.
På kvällarna var vi ute allihopa å åkte pulka
På lördagen åkte vi hem igen

Mamman

Välkomna in till mig!

RSS 2.0