Invation!

Här har dagen varit lugn idag. Lilltjejen har suttit i sin fötölj i lekrummet och kollat på film. Hon har inte orkat så mycket mer idag då hon har 39,5 i feber:(. Lillkillen har varit lite mer allert:). 
När Älskling hade varit hemma en stund fick han börja springa på toa så nu är han magsjuk han med. Så nu är det invation av magsjuka här. Det är bara jag som har klarat mig än så länge. 
När barnen hade somnat smet jag iväg till affären och handla lite. Nu ska jag ta kvällen.
Ikväll kommer det:
Sveriges roligaste klipp
Och sen kommer:
The other guys

Ännu mera magsjuka:(!

I natt vaknade Lillkillen och och var allmänt ledsen så det var bara att ge han nappen så somnade han om. Precis när jag hade lagt mig i sängen igen vaknade Lilltjejen och lät väldigt konstigt. Förstod ganska snabbt att hon var på väg att spy och det gjorde hon. Spydde ner kudden och snuttefilten:( (tur vi har en extra snuttis). Så det var ju bara att ta upp henne och tvätta av henne och fixa sängen. 
När jag lade henne somnade hon om ganska så snabbt. Jag gick och satte mig och kolla på tv i fall hon skulle vakna och spy igen. Men det gjorde hon inte under den timmen jag var vaken, så jag däckade av i soffan. 
 
Nu på morgonen fick hon välling som hon har fått behålla:). Lillkillen är fortfarande magsjuk. Hoppas bara inte Lilltjejen behöver ha det så länge. Det är inte roligt när det kommer i spyform. 
Nu ligger Lilltjejen i sängen å sover och jag och Lillkillen ska leka lite och så blir det till att tvätta. Annars vet jag inte vad som händer idag. Det hänger lite på hur barnen mår. Ute är det jätte fint väder, typiskt när barnen är sjuka:(

Båda sjuka:(!

Lilltjejen var lite konstig i morse så hon fick vara hemma från förskolan. Till och från under dagen har hon varit väldigt trött så vi har kollat på film till och från idag. Så det har inte blivit mycket gjort här hemma mer än att ta hand om Lillkillen som är magsjuk och Lilltjejen som inte heller är på topp. Fick röjt lite i sovrummet och tvättat en maskin tvätt i alla fall.
Nu på kvällen när jag skulle lägga dom tog jag febern på Lilltjejen och för säkerhets skull även på Lillkillen. Lillkillen hade ingen feber, men Lilltjejen hade 38,5:(.
Nu ligger dom i sina sänga och sover och gör det förhoppningsvis hela natten.
Nu ska jag spela lite tekken 5 på playstation 2 med Älskling
Sen blir det mys till tv:n 
Och ikväll kommer:
Sveriges mästerkock
Efter det kommer:
Crank
Den är ju bara såå bra:). Skulle kunna se den hur många gånger som helst. 

Magsjuka:(!

I natt vaknade Lillkillen vid 23 när jag precis hade laggt mig. Han stod upp i sängen och pratade tills han en stund senare blev ledsen. Det visade sig att stackarn var magsjuk. Klockan 2 somnade han äntligen igen. Under dagen hade han bajsat ovanligt många gånger och han fyllde blöjan så det räckte och blev över. Så det var ju bara att konstantera att han hade fått magsjukan:(
Älskling gav sig iväg till en gammal granne i morse för att hjälpa han i hans skog så det var att gå upp tidigt. Det var inte lättaste att komma upp. På grund av mina muskelbesvär och att jag hade legat konstigt så studdsade jag inte upp precis:(. Men väl uppe gick det bra:). Nu har det varit lite lek och bus med barnen och nu ligger Lillkillen och sover middag. Lilltjejen och jag ska kolla på film och då blir det:
Alvin och gänget 2

Youtube-häng:)!

När jag hämtade Lilltjejen på förskolan var det betydligt bättre väder. Det småregnade lite men det var inte som morgonens snöstorm. Väl hemma väntades lunch. Den bestod av en halv special som Älskling hade gjort :P. Jag åt inte speciellt mycket då jag hade käkat nudlar innan. Men Lilltjejen åt med stor aptit fastän hon nydligen hade ätit lunch på förskolan. 
Sen blev det lek och bus med musik på youtube. Barnen var mestadels i köket vid köksbordet där datan stod och spelade musik:)
Vi spelar mycket musik här hemma då jag tycker man blir glad av musik och man rör ju sig när man hoppar runt och diggar:). Och barnen verkar gilla det skarpt:).
 
Efter det att barnen hade ätit lite senare middag satt Lillkillen och somna i stolen så det var ju bara att bära in honom till sängen. 
När jag hade dushat Lilltjejen och hon hade fått välling upptäckte jag att klockan bara var 18. Dom brukar lägga sig vid 19. Men det gör ju inget då hon också var trött. Lillkillen vaknade sen och fick lite välling och somnade om igen. 
Nu ligger Lilltjejen i sängen och drar i speldosan när den har spelat färdig:). 
 
Nu ska jag spela lite The sims 2 nattliv. 
Sen blir det mys till tv:n och ikväll kommer:
Hellboy 2
 
 
 

Oväder!

Då har man precis lämnat Lilltjejen på förskolan. Och vad det blåste och snöade, riktigt piskade i ansiktet:(. Kändes inte som att det var en pluss. 
Nu nalkas det snart frukost och sen blir det att leka lite med Lillkillen innan han ska sova middag. 
Och då får man lite tid för sig själv. 

Skitdag!

Idag har det varit en riktig skitdag:(. Har inte alls varit på humör. Har varit så arg så jag vill krypa ur skinnet.
Så det har inte blivit mycket gjort här hemma. Jo så klart att leka och busa med barnen. Och det var väll väl de så man kunde få något roligt idag. 
Ikväll kommer äntligen premiären av:
Familjen Annorlunda
Om jag har förstått det hela rätt så ska inte mina favoriter vara med:(
Men man måste ju bara se det ändå:)

Rejäl sovmorgon:)!

I morse gick jag upp vid 9:30 (somnade inte förrens vid 2 på grund av vakna barn). Det var många år sedan jag sov så länge. Så nu kan jag inte säga annat än att jag är rejält utvilad:)
 
Nu har jag hunnit med å handla, äta frukost och natta barn. Så nu ligger dom och sover middag.
Nu ska det bli en fortsättning på att röja ut barnens kläder som är för små och se vad som behöver handlas. Och så blir det lite annat röj också. Får passa på nu när båda barnen sover samtidigt. Tur att dom somna med tanke på att grannen brevid bankar upp något på väggen. 
 

Spel och filmkväll:)!

Nu har vi lämnat min son och ätit middag. Men vilket väder det va:(. Man såg ju inte vägen framför sig för det vräkte ner så mycket snö och blåste som bara den.
Här är uppe är dom väldigt dåliga på att ploga och salta till och med på E:6an:(. Men vi kom hem till slut efter mycket om och men.
Nu är barnen precis lagda så nu ska jag och Älskling ha en liten spelstund. Han ska spela playstation
och jag ska spela sims på datan. Blir nog att jag spelar lite med han med.
Sen blir det mys  till tv:n och ikväll kommer:
Taken
Jag bara älskar den filmen. Den är ju så grymt bra:). Skulle kunna se den hur många gånger som helst.
Men så kommer det ju en annan bra film sammtidigt
Trubbel i paradiset
Också en väldigt bra film:). Men om jag får välja blir det ju Taken.

I don´t like:(!

Ja idag är det ju söndag. En sån där söndag som min son ska åka hem:(. Alltid lika tråkigt:(.

 
Nu dröjer det två hela veckor innan jag får träffa han igen. Och då ska vi åka upp till fjällen:). Det börjar närma sig med stora steg:). Och då har jag han en hel vecka:)
Nu nalkas det lunch för barnen. Idag blir det fiskbullar och potatis.

Favoriten:)!

Denna låten kommer jag nog aldrig att tröttna på. Lyssnade på den flera gånger om dagen när den kom. Jag hade den till och med som ringsignal. När det ringde dröjde det alltid en stund innan jag svara haha
 
Nu skakar jag och barnen loss till den gamla godingen:)
 

Söndag!

 
Ja då var man uppe tidigt idag med. Och mycket sömn i natt blev det inte då Lillkillen vaknade och väckte Lilltjejen. Efter någon timme sov dom igen. Så nu blir det energidricka och kaffe så jag vaknar till liv.
Älsklingen har dragit iväg till en kompis för han ska hjälpa honom i hans skog
 
 
 
 
 
 
Igår-kväll skulle jag, Älskling och min son kolla på Ice Age 3, men dom fastande framför playstation 2 i stället. Dom spelade Tekken 5 
Jag testade lite och det var riktigt kul:)
 
Nu blir det lek och bus med barnen

Slutkörd!

Ja idag känner jag mig helt slutkörd. Barnen har härjat hela dagen. Typiskt att Älskling körde iväg med vagnen i bilen så vi har fått vara inne hela dagen:(. Jag och min son spelade lite Air hockey och Lillkillen skrattade som bara den:). Ångrar att jag inte filma det.
När Älskling väl hittade hem nu i kväll blev det att köra iväg till affären å handla lördagsgodis till min son och lite annat vi behövde
 
och så blev det ju så klart lite godis till mig och Älskling med :P
Nu blir det mys med Älskling och min son  framför tv:n
Ikväll ska vi som vanligt se.
Och efter det, till min son stora glädje, kommer:
Så nu ska jag inta soffan och bara vara tillsammans med mina Älsklingar 
 

Fullt ös!

Idag gick vi upp klockan strax efter sex. Och alla tre barnen började härja direkt.
Så jag försökte smita in i köket och sätta mig och dricka lite kaffe så jag vakna till liv. Det gick faktiskt riktigt bra en liten stund i alla fall tills barnen kom på var jag va så dom kunde komma å klättra på mig haha.
Så det blev dax att gå in och städa lite i lekrummet där dom värkligen hade röjt runt. Så då blev det roligare för dom att vara där inne.
Nu blir det snart lite pyssel med barnen, men först får det bli frukost till mamma. 

Fredagsmys♥:)!

Nu har jag äntligen landat efter denna långa dagen. Barnen är nydligen lagda i sina sängar så nu blir det fredagsmys för mig, Älskling och min son .
Ikväll blir det: 
Postkodmiljonären
Och senare ikväll kommer:
Pineapple express
Där i mellan ska jag och sonen spela air hockey och det är ju skitkul :)

Fredag

Idag har halva dagen bara flygit iväg. Barnen var lite extra busiga i morse. Så det blev att jaga dom överallt. Sen bar det iväg å tanka bilen innan jag skulle till läkaren. Väl där visade det sig att jag har urininvägsinfektion. Å det va jag inte förvånad över. Så det va ju bara att åka till apoteket efteråt. Nu är vi på väg att hämta min son som vi ska ha i helgen.

Hjälp!

När jag och Lilltjejen kom hem från förskolan lekte vi lite sen blev det lunch för mig och Älskling. Barnen var väldigt trötta idag så dom fick gå och lägga sig tidigt. Så nu sover dom sedan en bra stund tillbaka.
 
 
Jag har väll typ ägnat min tid därefter åt att klura ut vad som har hänt min facebook. Hela min tidslinje är borta och det gillas ju så klart inte. Jag har bett andra gå in på den för att kolla så det inte är så bara för mig men det är samma för dom:(. Jag har nu skrivit till dom, men det dröjer nog innan dom kan kolla det, med tanke på att dom lär få in ganska mycket mejl typ varje minut eller nått
Inte nog med allt detta så spelar grannen musik för hela grannskapet (en anings överdrivet), inget mig emot, men han kan spela in på småtimmarna vardag som helg:(
 
Nu skiter jag i detta och går och sällskapar Älskling framför tv:n i stället.
Ikväll ska vi kolla på:
Efter det kommer:

Ärendesdag!

Direkt efter att vi hade lämnat Lilltjejen på förskolan åkte vi in till stan i nästa by för att inhandla lite mat och uträtta lite andra ärenden. Sen blev det några mil längre bort för att inta lite McDonnaldsmat
Nu har vi precis kommit hem. Lillkillen har fått i sig lite lunch och nu ska jag iväg och hämta Lilltjejen på förskolan. Sen får dagen utvisa vad som händer.

Överlevde:)!

Ja trotts att jag har känt mig som en zombie hela dagen så begick dagen utan att jag däckade av någonstans:).
När jag skulle hämta Lilltjejen på förskolan var det inte lika kallt ute som det var i morse som tur va:). Tog en runda till affären först och fick handlat det allra viktigaste. Blir en större handling i morgon när jag troligtvis känner mig liter mer levande än vad jag har gjort idag.
Idag har Lilltjejen inte alls varit så glad till och från. Hon hade ramlat från stolen när dom åt lunch på förskolan och hon slog då i läppen rätt i backen:(. Så hon var i inte så förtjust i att äta middag, för det gjorde för ont, så det fick helt enkelt bli välling för hennes del. För hon var ju tvungen att få i sig något stackarn. Får hoppas att det blir bättre tills imorgon.
Nu sover barnen i sina sängar. Dom somna ganska så fort och tidigt idag. Lillkillen var ju vaken halva natten så det var ju inte konstigt att han var trött för han sov inte någon längre middag. Och Lilltjejen sover ju inte middag längre om hon inte är väldigt trött då.
Så nu ska jag ta mitt kaffe och sällskapa Älskling framför tv:n.
Ikväll kommer ju:
Efter det kommer:
Om jag nu orkar se den
 

Hård vinter!

I natt ville inte Lillkillen sova. Han vaknade vid 23 och somnade igen vid 2:30. Misstänker att det är tänderna som spökar för han. Så det blev inte mycket sömn för mig inatt. Så nu känner jag mig helt död. Gjorde ju inte bättre att det var 16 minus när jag skulle lämna Lilltjejen på förskolan. Så idag är jag inte helt fritt från smärtor. Så idag blir det en lugn dag. Blir nog att spela lite sims.
Blir till att åka till affären innan Lilltjejen ska hämtas och köpa det viktigaste som behövs

Kallt!

När jag kom för att hämta Lilltjejen på förskolan sa fröken att dom inte hade varit ute. Det var hela 10 minus när dom hade tänkt å gå ut:(. Det är ju lite för kallt för så små barn. Så det var ju bra att dom var inne. 
Imorgon ska det bli ännu kallare, hela 15 minus *burr*.
När vi kom hem lekte och busade vi lite. 
Nu ligger barnen i sina sängar och sover. 
Och nu ska jag börja spela Sims 2 Nattliv:). Va inte riktigt igår man tog sig tid å spela.

Brr!

I morse när jag skulle lämna Lilltjejen var det hela 9 minus ute. Inte alls trevligt:(
Men nu är jag inne i värmen igen och har sakterligen börjat tina upp. Nu nalkas det kaffe och energidricka.
Sen blir det lite lek med Lillkillen innan han ska sova middag. Sen ska jag passa på att ta det lugnt då jag har ganska ont. Brukar ha mer ont i musklerna när det är kallt ute:(. Blir nog att sticka lite.

På tur!

När Älskling kom hem tidiga eftermiddag åkte vi iväg tillbaka till vännen för kolla det sista med hans bil. På vägen hem köpte vi med oss pizza :P
Nu är vi mätta och goa och barnen ligger i sina sängar. Lilltjejen har somnat men Lillkillen ligger och tjötar:)
Kommer inget kul alls på tv idag:(. Blir säkert nått man fastnar framför ändå. Så lite mys nu när barnen har somnat får det ju allt bli:)

Äntligen:)!

Ja så får man väll skriva när barnen äntligen ligger och sover middag och jag får lite egentid:). Det är ju inte alltid man får det med småbarn.
Så nu sitter jag här och har lite hjärngymnastik i min ensamhet (som tur är hihi). Ja, jag försöker lösa korsord i Lätta Krysset. Tycker det inte är någon ide med min dyslexi att försöka mig på något svårare. 
Men snart är det dax att väcka Lilltjejen så hon somnar ikväll. 
Fortsättningen på dagen blir lugn. Har inte alls någon lust att städa eller annat dylikt idag. Tycker jag gör det tillräckligt ofta ändå. Så idag blir det en sådan där härlig och ledig dag. Kanske kan det vara efter sviterna igår när barnen löpte amok och var överallt. Dom körde värkligen skiten ur mig igår haha

Trött!

Idag är jag bra seg. Lilltjejen vakna vid 3 och var ledsen så det var ju bara stiga upp och trösta henne. Troligtvis var det en madröm hon hade stackarn. Till slut lugnade hon ner sig så jag kunde få somna om till slut. 
Älsklingen har gett sig av tidigt idag me, så det blev ju att gå upp tidigt.
Just nu hinkar jag i mig kaffe så jag kan vakna till liv
Lillkillen ligger fortfarande och sussar gott.
Nu blir det lite bolibompa för mig och Lilltjejen innan Lillkillen har vaknat. Då blir det lite lek och bus

Sikken dag!

Barnen har varit både högt och lågt idag, så där lite extra busiga. 
Blandannat så skulle Lilltjejen ta på sig sina skor och det brukar gå bra men inte just då. Hon fick inte på den ordentligt och så började hon gå och fick jätte ont stackarn
Och Lillkillen fick för sig att bita och reta sin syster
Så det gjorde ju inte saken bättre. Han öppnade dom skåpen i köket som inte har barnspärr så klart. Jag tog bort han och han var där lika fort igen hihi
Det blir en ny dag i morgon:)
Nu sussar dom gott i sina sängar sedan någon timme tillbaka. 
Och så missade jag ju så blev vi svenska hollywoodfruar:( Men fick i alla fall se de sista tio minutrerna:)
Men det kommer väll i repris:)
Nu ska jag och Älskling ha mys framför tv:n.
Ikväll ska vi se:
Shooter

Burr!

Ja då var man uppe tidigt idag med. Innan Älsklingen skulle dra iväg och fortsätta med vännens bil, gick jag ut för att hämta blöjer i bilen som hade blivit kvar sen vi handla. Å det var ju inte lite kallt ute. Helan 11 minus. Så Älsklingen var glad att jag hade startat bilen åt han så den var någorlunda varm när han kom ut. Och han behövde nog inte skrapa rutorna heller. Vi står så bra med bilen så den brukar inte bli så utsatt. Den behöver bara lite värme:)
Så det var ju bara att ta en kopp varm kaffe när man kom in igen
Så idag var det inga större svårigheter att vakna till liv efter att ha varit ute i den kylan.

MysPys:)!

När Älskling kom hem skulle jag precis mata barnen så det blev han som fick göra den:).
Barnen höll på att somna när dom åt middag så det blidde inget bad utan rätt i säng för dom. Så nu sover dom sedan några timmar tillbaka. Så jag och Älskling fick avnjuta den goda maten själva :P.
Sen var jag i affären en sväng. 
Nu ska jag och Älskling ta mys-pys framför tv:n med baguett och färdig köttfärssås som efterrätt :P.
Och ikväll kommer:
Ice age
Den är ju så himla rolig. Ja det är ju dom alla tycker jag:)
Efter den kommer:
Killers

Finmiddag så här en lördag :P!

Då har man fått städat lite och barnen hjälpte mer än gärna till haha
Till middag blir det fläskfilée. Och inte hur som helst:). Jag steker den först i skivor. Sen läggs den ner i en ugnsform och så dränker jag fläskfiléen med en blandning av matlagningsgrädde och chili :P. Sen får det stå i en halvtimme ungefär i ugnen. Och så har jag ris till. Det är jätte gott :P
Väntar bara på att Älskling, som är på rymmen, ska ringa och säga att han kan börjar köra hem så jag kan börja med maten.
Nu blir det badning av barn. Lilltjejen kladda ju inte lite med lunchen förut så hon ser ut att behöva ett bad
  
  

  
Men det får nog bli efter att dom har ätit middag. Kladdas ju då me säkert haha
 

Lördagsdisco:)!

Lilltjejen ville inte sova middag idag och Lillkillen sov bara en liten stund. Så nu har vi disco i stället innan lunchen som snart ska intas. Då lär dom vara bra trötta i kväll när dom ska lägga sig
Så nu rör vi på dom lurviga så det ryker:)
 
 

Potträning!

Det har ju varit en het diskusion kring potträning. Dom tycker att man ska börja potträna sina barn innan dom är ett år fyllda och att dom då ska vara blöjfria. Tänk vad smidigt det hade varit att ha blöjfria barn tidigt. Men för mig personligen har det aldrig funkat. Jag har satt mina barn på pottan när dom har kunnat börja sitta. Och jag har alltid tagit av dom blöjan en varm sommardag. Men att få mina barn att förstå, när dom inte ens kan gå, att dom ska gå på pottan när dom behöver eller säga till när dom behöver har inte funkat här så tidigt. Min sjuåring var helt underbar med att lära. Han fixade toaletten direkt utan olyckor:). MEN då var det ju det att när han kom till dagis så fick blöjan vara på. Altså är ju min slutsatts om man ska få barnen blöjfria är det ju bra om förskolan kör den linjen med. Och för mig har det aldrig funkat. ( mina barn har varit strax efter året när dom har börjat på dagis då jag har varit tvungen att gå tillbaka till jobbet. Dottern började ju lite senare. Men eftersom hon har bajsproblem rekomendera läkaren oss att inte potträna henne förrens det var över då hon kan bli rädd för pottan eftersom hon har ont när hon bajsar. Jag var likadan när jag var liten och jag var livrädd för att gå på toa eftersom man skulle vara blöjfri tidigt då så försökte min stackars mamma helt förtvivlat att få mig på toa. Men egentligen så kan det ju inte vara så lätt för förskolan att kunna fixa det med många barn att ta hand om heller så man kan ju inte anklaga dom för det så klart. Så min slutsatts blir = barn blir blöjfria när dom blir helt enkelt. 
Har ni fått era barn blöjfria tidigt? Och hur har ni gått tillväga?

Tiiidigt!

Ja imorse var det att gå upp tidigt, redan vid sex. Älsklingen skulle dra iväg till en bekant och hjälpa han med hans bil. Och det skulle ta lång tid
Så än så länge har jag inte riktigt vaknat till liv. Dricker båda kaffe och energidricka och hoppas på att snart vakna
Annars är ju barnen duktiga på att väcka mig. Dom är ju inte så tysta på morgonen:). Det är fullt ös direkt
Ska göra ett försök att städa och tvätta sedan när jag har vaknat till liv. 

Skandal och fredagsmys!

Idag missade jag det apsolut sista avsnittet av The real housewives of Washington DC och det var inte alls kul:(. Det var reprisen jag missade med. Det var så spännande när dom visade i slutet av förra programmet vad som skulle komma. Men livet går ju vidare ändå som tur är haha
 
Lilltjejen sov ingen middag förut och Lillkillen sov, men inte så länge så det blev i säng tidigt för dom ikväll. Så nu ligger dom i sina sängar. Lilltjejen har somnat men Lillkillen ligger och tjötar haha. 
Ibland är dom ju för roliga när dom ligger vakna båda två och tjötar. Ibland när jag smyger för att kolla så står dom upp i sina sängar och "pratar" med varandra och skrattar och tjoar. Det får mig att tänka på dom här: 
 
Nu är det tyst inne hos barnen så nu ska jag och Älskling ta fredgsmys till tv:n  och massvis med godis som vi köpte förut :P
Ikväll blir det som vanligt:
Postkodmiljonären
Och ett tag efter det kommer:
Territory
Har sett den innan men ser den gärna igen då jag tycker den är så bra. Den är ju lite beig ibland men det är ju en rätt så gammal film

Shopping:)!

I morse gick vi upp tidigt, redan vid 6:40. Vi gjorde i ordning både barnen och oss själva för att åka upp till shoppingcentrat för att shoppa lite. Först storhandla vi mat, för dom andra affärena hade inte öppnat när vi kom upp. Sen blev det lite fika efter det
När affärerna äntligen hade öppnat gick Älskling in för att kika på spel till sitt Ps3. Och det blev detta:
Får se om han kan slita sig så jag oxå kan få spela:)
På vägen hem stannade vi till på ett gatukök och köpte hamburgare :P
Nu är allt uppackat och barnen ligger i sina sängar för att sova en sen middag. Älskling sitter och spelar, så nu kan jag koppla av och få liten egentid:)
 

Långfärd!

I eftermiddags fick vi ett väldigt trevligt samtal från en vän som undra om vi ville ha hennes Ps3. Äh ja, tackar man nej till det?! Nej det gör ju i alla fall inte Älskling så det var ju bara att snällt klä på barnen och dra i väg.
Det var knappt använt heller så det var som nytt:)
Och där blev vi ju en stund oxå. Så vi kom hem för en halvtimme sedan ungefär.
Så barnen hann ju knappt att titta på kudden förrens dom somna. Lillkillen sov en stund på vägen dit medans Lilltjejen sov en stund på vägen hem. 
Nu sitter Älskling och kollar sitt nya spel. Undra nu om man får låna det någon gång haha

Lunch!

Har ju inte blivit alls mycket gjort här hemma för min del. Det "råkade" bli lite tv-tittande för min del.
Och då så klart haha
The real housewives of Washington DC
E ju såå bra:)
Nu är jag nydligen hemkommen från förskolan. Hann inte inanför dörren förräns Lilltjejen vill gå och lägga sig. Så det var ju bara att lägga henne i sängen
Och ett litet tipps från mig: Jag är med i Liberoklubben och när man köper varor från libero får man poäng. Och kan då beställa hem saker:).
Idag kom denna till Lillkillen
Har beställt hem massvis med saker där i från. Både leksaker och kläder:)

Snart så!

Morgonen förlöpte sig som vanligt. Fixa Lilltjejen för förskolan. Och idag var det att pälsa på ordentligt med kläder då det var ca 8 minus ute och det snöade. 
Idag blir det en ganska lugn dag som vanligt. Får passa på nu då jag börjar jobba snart. 
Älskling sitter framför tv:n och kollar på sport
Själv ska jag försöka göra lite nytta med att rensa ut bland barnens kläder. Dom växer ju så snabbt

Trötta!

Lillkillen somnade nästan i stolen när dom satt och åt middag nu i kväll. Lilltjejen höll på att däcka av innan i stolen när hon åt mellanmål. Men då fick jag ta ner henne och leka med henne. För somnar hon så sent somnar hon inte så bra till kvällen sen. Men när Lillkillen höll på att somna i stolen var det bara att lägga dom. Så nu har dom legat nästan en hel timme i sina sängar. Men somna gjorde dom ju inte. Det är ju lite typiskt att dom var så trötta innan jag lade dom men sen satt dom i sina sängar och lekte och tjoade haha. Jag började nästan undra om det hade smygit sig i lite cocacola i deras välling
Men nu har i alla fall Lillkillen somnat och Lilltjejen är på väg.
Så nu ska jag snart sällskapa Älskling i soffan och kolla på tv
Ikväll kommer:
Efter det kommer:
National security

Häftigt:)!

När Lillkillen hade somnat kollade jag runt lite på nätet och hittade en jätte häftig sida:). Stars on walls. Man kan beställa tapeter med egna motiv. Som tillexempel motiv med barnen, favoritlaget etc:)
Funderar på om jag inte ska beställa på alla barnen och ha på väggen där våran säng står:)

Kallt!

Idag var det ju inte lite kallt ute, Hela 9 minus här hemma och när vi kom till förskolan jag och Lilltjejen var det hela 10 minus *brr*
Nu är hon lämnad och Lillkillen kryper runt här i lägenheten och försöker förfölja Älskling:).
Förutom lite städning blir det en ganska så lugn dag. Får passa på när Lilltjejen är på förskolan. Får hoppas på att det inte är lika kallt när jag ska hämta henne. Gillar faktiskt vintern lite grann. Tycker det är mysigt med snön, men det är inte roligt när det är så kallt:(
 

Trött!

Ja idag var Lilltjejen trött när hon kom hem från förskolan. Hon hade inte sovit någon middag där idag. Så det blev lite lek & bus varvat med lite film.
Annars har det varit en rätt så lugn dag.
Nu sover barnen efter att dom har legat tjötat i sina sängar ett tag haha :).
Nu ikväll kommer det två bra saker så jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska kolla på än. 
Antingen blir det:
Så blev vi svenska hollywoodfruar
det börjar klockan nio och samtidigt på sexan börjar:
Zombieland
Det får väll bli att kolla på hollywoodfruarna till 22 och sen koppla över. Jag menar det är ju så himlans mycket reklam numera endå så jag missar säkert inte så mycket på filmen
 

Snö:)!

Ja här snöar det för fullt till och från. Så nu blir det lite ljusare ute:).
Lilltjejen är lämnad på förskolan, Lillkillen ligger och sover middag så nu kan jag passa på att få egen tid. Den ska jag spendera genom att kolla lite efter kläder till mig själv. 
Den här funderar jag på:
Hittade den på Bubbleroom. Älskar ju rosa:), men har inte riktigt bestämt mig än.
Annars blir det en ganska så lugn dag här hemma. Passar på när Lillfian är på förskolan. 

Kväll!

Under dagen har det inte hänt så speciellt mycket mer än att jag och Älskling har tvättat några maskiner tvätt under tiden barnen sov middag. Och så passade jag på att sticka lite:). När barnen vakna blev det först lunch sen lek och bus.
Nu är Lilltjejen så duktig så hon äter själv. Så nu blir det att köpa lite plasttallrikar (känns säkrast så haha) och en haklapp
Hittade lite på nätet som jag funderar på att köpa:)
                                                           
Dom har både begagnat och nytt till barn, dom har bland annat mycket märkeskläder. Köper man begagnat skänker dom pengarna till Unicef:)
För att komma till deras sida kan man klicka HÄR
Nu har barnen somnat, blidde lite sent i säng idag då dom sov middag läänge. 
Idag tycker jag inte det kommer något speciellt på tv. Det skulle ju vara idrottsgalan då, men intresset finns inte för någon av oss. Så det får bli:
Det perfekta livet istället
När jag läste handlingen verkade det inte vara min typ av film, men jag ger den en chans då det inte finns något annat som faller i mitt tycke. 
        

Vill ha!

Min telefon är kass. Den går inte och skicka mms med och jag kan heller inte ta emot mms!!:(. Älsklingen har en stenålders-telefon. Han kan skicka och ta emot mms, men bilderna blir inte så bra. Så jag fortsätter min resa i cybervärlden för att kolla på lite telefoner till oss och eventuellt då byta abunemang eller kontantkort. Nu hittade jag ju det perfekta för oss på telenors hemsida
För att komma in på hemsidan, klickar ni på bilden (öppnas i ett nytt fönster) 

Måndag!

Nu är det slut med julen på allvar. Känns lite tråkigt. Den går alltid fort förbi:(. Nu är det bara 11,5 månad kvar till nästa jul. 
Igår-kväll kollade vi på en annan film i stället, som var mycket bättre än Wedding crashers.
Speed 2
Har sett den innan men det var ganska länge sedan.
Nu på morgonen har jag och Älskling lekt och busat med barnen. Så nu blev dom så trötta så vi lade dom för att sova middag. Så nu blir det en lugn stund för sig själv en stund.
 
Sitter och kollar lite på nätet. Funderar om jag ska byta till telenor kontantkort. Man får 200 kronor att ringa, sms:a, mms:a eller surfa för om man byter till dom. Och fyller man på det för 300 kr får man 100 kr och fri surf i en månad. Hade ju passat mig då jag använger surf i mobilen ganska mycket:). Nu ska jag bara få med Älskling på det med:)

Lugn och ro:)!

Nu kan jag äntligen pusta ut
Nu är julen helt ute. Har försäkerhets skull gått en runda här hemma för att kolla så allt är borta. Brukar ju vara vanligt för mig att jag glömmer något. Så nu har det varit upp och ner för trapporna några gånger med alla jullådorna så nu känner jag mig helt överkörd
Och nu ligger barnen och sover sedan en stund tillbaka
Så nu kan det bli mys för mig och Älskling till tv:n  :)
Ikväll kommer:
Wedding crashers
Har sett den innan men ser den gärna igen för den är ju såå bra :)

Ut med julen!

Idag har vi haft julgransplundring
så nu är allt som har med julen i förrådet.
Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag har lekt och busat med barnen.

Film-mys ♥!

Lilltjejen sov inte så länge. När hon vaknade fick hon lunch och sen busade hon runt överallt *pust*:)
När Lillkillen oxå hade vaknat och fått lunch strök jag gardiner. Så nu har jag tagit ner julgardinerna i köket och vårat sovrum. Resten får bli i morgon. 
Nu ligger barnen i sina sängar och det verkar som dom sover för det är väldigt tyst. 
Så nu blir det snart mys med Älsklingen  till tv:n:)
Och ikväll kommer som vanligt:
Postkodsmiljonären
Och efter det kommer:
Sagan om konungens återkomst:)
 

Disco:)!

Idag har jag och barnen haft disco här hemma:). 
Dom diggade och dansade som bara den:)
Och det var den här blandningen vi lyssnade på. Riktigt bra faktiskt:)
 
Nu ligger dom utslagna i sina sängar och sover middag

Frukost av en 2,5 åring:)!

I morse vaknade jag av att Lilltjejen tassade in i sovrummet. Hon kom upp till mig i sängen, klappade mig på kinden och puttade på mig lite försiktigt "hallå hallå" sen tryckte hon in en smörgås i munnen på mig....Hon är ju för go mammas 
Sen var det ju bara att tassa upp och dricka kaffe.
Nu börjar kaffet värka i kroppen, så nu blir det lek och bus med barnen en stund

Ville bara gosa!

Lilltjejen ville inte sova förut. Hon ville bara ligga i sin säng och gosa med snuttis, napp och alla sina nallar:) Efter en stund ville hon komma upp igen. Och då vaknade även Lillkillen så då blev det lek och bus och lite lunch.
När Älskling kom hem åkte vi till mataffären och handla lite. Sen blev det middag för oss och barnen. Barnen fick mackarnoner och köttfärssås med köttbullar i och vi åt lite senare stekt köttfärs med tacokrydda och mackarnoner:P, så nu är jag proppmätt. 
Barnen ligger nu i sina sängar och sover
Så nu ska jag och Älskling ha mys till tv:n  :)
Och ikväll kommer:
Van Helsing
Har sett den innan. Den är ju så grymt bra :)
 

Fredagsmusik:)!

Min och barnens favorit så här en bra fredag:). Barnen dansar och diggar som bara den:)
 
 
 

Vill sova mamma!

Lilltjejen är ju för go. Vi lekte i lekrummet medans Lillkillen låg och sov. Helt plötsligt tar hon nappen, sin snuttefilt och tar mig i hand. "gå" säger hon. Så det var ju bara å resa sig och kolla vad hon vill. Då ledde hon mig till sin säng. Så det var ju bara att lägga henne. Hon är ju för go  :)
Inte alltid hon sover middag. Men ibland kan man ju vara lite extra trött. Så nu fick jag lite egentid bara så där:)

Bästelåten:)!

Den här låten går fortfarande varm hemma. Barnen älskar den och Lilltjejen springer runt och försöker dansa som han och det är ju så gulligt:)
 

Fredag:)!

Ja nu är det äntligen helg:).
Då ska det bli att dansa ut julen i helgen. Så helgen kommer att gå i städningens tecken.
Nu ska jag påbörja morgonen med en stor kopp kaffe. Sen blir det att leka med barnen. Då ska vi leka med trolldeg.
Sen när Älskling kommer hem ska vi iväg och shoppa

Kväll!

När Älskling kom hem hämtade jag Lilltjejen på förskolan. Det blev ett stopp i mataffären på vägen hem. När vi kom hem blev det en tidig middag som Älsklingen hade färdig:). Den bestod av fläskfilé, ris och stark sås, och det var jätte gott :P.
Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Städade lite under diskhon, det behövdes verkligen. 
Nu är barnen lagda så nu väntas mys med Älsklingen framför tv:n
Ikväll är det säsongspremiär av:
Sveriges roligaste klipp
Efter det kommer:
Macgruber
Det var min kväll det. Ikväll blir det säng direkt efter filmens slut. Nu har det varit sent varje kväll sedan jul. Imorgon ska jag upp i någorlunda tid för att åka upp till shoppingcentrat med barnen och kika lite. Känner att jag behöver komma ut:). Där blir det även lite matshopping.
 

Kallt:(!

I morse när jag skulle lämna Lilltjejen på förskolan var det jätte kallt. Det var "bara" två minus, men det kändes som mer
Dom senaste dagarna har det även varit ruskigt kallt inne. Och med tanke på att min kropp inte är så bra och att jag inte fixar att det är kallt så hade det ju varit trevligt om dom kunde höja värmen lite. Många grannar klagar oxå på det. Om man känner på elementen är dom nästan kalla:(
Nu när Lilltejen är på förskolan, Lillkillen är lagd i sin säng och Älskling är på vift ska jag passa på att dricka kaffe i min ensamhet och njuta av tystnaden:)
Sen får man se vad dagen har att erbjuda

Sen kväll!

Nu ikväll har vi varit ute en runda bara för att komma ut lite. När vi kom hem blev det middag, mackaroner och köttfärssås :P.
Nu är barnen sedan en tid lagda i sina sängar, men idag ville dom inte sova riktgit. Men till slut blev det tyst i huset.
Nu ikväll blir det mycket bra på tv. Har kollat på tre bra serier sedan i måndags. Så då blir det sent ikväll igen.
Just nu kollar vi på:
Sveriges mästerkock
sen blir det:
Inkognito
En rikgit bra serie englit mig. Innehåller mycket spänning:)
Sist ut blir det
Hitlers tid
 

Å dessa teefonförsäljare:(!

Jag blir så trött på dessa telefonförsäljare som ringer i tid och otid. Dom hälsar alltid lika vänligt. Men själv hinner man ju inte säga hej tillbaka förrens dom är i gång:(. Ja menar jag kan ju faktiskt vara upptagen. Som när jag skulle köra in på besiktningen så fortsatte dåren å prata i telefonen så jag fick ju slänga på luren i örat på människan. Dom är ju idioter *grr*.
Idag ringde dom igen från det här elbolaget. Han påstod att jag hade varit med i en undersökning för miljövänligt el. och det har jag inte varit. Dom var bra mycket billigare än fortum påstod han. Hela 1500-2000 kr/år. Hur kan ni vara det fråga jag. Då kunde han inte svara utan börja stamma. Han ville att jag skulle godkänna detta å få hem papper som jag kunde läsa och skriva under ett avtal. Då sa jag att dom kunde skicka hem papper till mig utan att jag godkände något idag. Men det gick inte. Då sa jag nej.
Jag gick in på den här sidan och skrev upp dom. Dom stod redan med där. Nu kan man tydligen spärra vissa nummer och det är ju jätte bra:)
Hur man gör det hittar man på denna sidan
(länken öppnas i nytt fönster)
http://www.missatsamtal.se/
 

Sovmorgon:)!

Ja idag fick jag en rejäl sovmorgon. 7:45 gick jag upp:) och så länge var det länge sedan jag sov
Så nu känner jag mig ganska så utvilad:).
Lilltjejen är lämnad på förskolan och Lillkillen kryper runt och undersöker lite och leker. Nu blir det lugnt en stund med en kopp kaffe. Sen får man se vad dagen har att erbjuda

Kalas:)!

Idag har svärföräldrarna, styvdotter och hennes son varit här och firat Lillkillen som fyllde strax innan nyår. Och det var mycket trevligt. Alla barnen lekte fint ihop:) oh han fick massa fina paket:). När vi hade fikat och ätit tårta åkte vi iväg allaihopa och åt pizza :P
När vi kom hem var det nästan dags att lägga barnen i säng.
Nu sitter jag och Älskling och myser framför tv:n

Bakkväll/Myskväll!

Ja nu är det i full fart med bakning inför morgondagen. Nu är sockerkakan färdig. Nu ska *censur*-bollarna göras. Och då är det ju bra att barnen är lagda så man slipper å jaga dom med kletiga händer hihi.
Ikväll blir det lite mys med Älskling mellan varven
Då ska vi kolla på
Sveriges mästerkock
Eftersom dom kommer hit för att fira Lillkillen som har fyllt år ska det bli tårta me, men den gör jag imorgon. Vill ha den helt färsk
 

Lunch!

Förmiddagen har bestått av undanplockning och lite dammning. Resten av städningen blir när barnen har vaknat, vilket dom säkert snart gör. På spisen står barnens lunch som idag består av fiskbullar, potatis och spenat. Dom bara älskar det och det är ju jätte bra att dom tycker om nyttig mat:)
Sen blir det bakning av sockerkaka
och så blir det *censur*-bullar me

Utvilad!?

Har ännu inte hunnit å känna efter ordentligt, men känner mig nog en anings trött (måste ju få gnälla lite haha). Kanske inte är så konstigt med tanke på jul och nyårshelgens alla bra filmer som har serverats sent om kvällarna. Sovmorgon har det ju aldrig blivit på tal om då barnen vaknar samma tidiga timme på morgonen. Men idag fick jag lite sovmorgon av Älskling:). Enda till 7:30:). Så då borde jag kanske vara utvilad
Men för säkerhets skull drar jag i mig några koppar kaffe så jag kan bevara detta i alla fall några timmar till så man hinner att göra lite nytta
och en liten energidricka på det:)
så jag blir lite speedad. I morgon kommer svärföräldrarna och med sig har dom min styvdotter och hennes son. Så idag står det städning och bakning på chemat

Mys ♥!

Nu är barnen laggda i sina sängar och dom är väldigt tysta. Men dom var rätt så trötta. Nu bär det av till affären och inhandla lite godis för kvällens mys med älskling  :)
och då ska vi se
Erin Brockovich
Jag har sett den innan men ser den gärna igen. Tycker det är en grymt bra film:)
 

Söndag!

Nu är Älskling på väg hem så då blir det dags att påbörja middagen. Potatis med fiskpinnar blir det idag :P
Dagen har gått åt till att damma hela lägenheten, leka och busa med barnen och så har vi hunnit å kolla lite på film med :)
Lillkillen har knappt sovit någon middag alls idag och Lilltjejen har inte sovit en blund så det blir nog att kunna lägga dom tidigt ikväll. 

Funderingar!

Mina funderingar omkring barn kan vara mycket. Men jag är väldigt försiktig med att utrycka mig gentemot andras barn. Ibland får man ju vakta tungan. Mina barn är inte perfekta. Dom är precis som barn i allmänhet. Barn är barn. Men när det finns föräldrar som skiter i sina barn för att kolla på tv, sitta framför datan eller annat som gör att många barn är mycket ensamma under dagarna är för jävligt. Visst skriver jag detta inlägg under tiden mina barn är vakna. Dom leker just nu i rummet mittemot mig så jag har full koll på dom och det här inlägget tar mig max 5 min att skriva. Och det är bara just dom 5 minuterna jag lägger på datan under tiden dom är vakna.
I går gick jag och lade mig ganska så sent, senare än vanligt eftersom jag hade kollat på sagan om de två tornen. Klockan var vid 23:55. Älskling hade slumrat till på soffan. Helt plötsligt ringer telefonen. Min första tanke var ju att det hade hänt någon nånting. Men det var ett barn i 2 års åldern som vi känner som ringde. Mamman var i ett annat rum och detta barnet hade fått tag på hennes telefon. Och han lät hur pigg som helst. Vi vet att hon brukar lägga han sent MEN va gör ungen uppe klockan tolv på natten!?!. Sen sover dom båda till elva på dagen på helgerna. Vad är det för liv för ett sådant litet barn. Sen sitter hon spelar hela dagarna på datan. När vi var där och hälsade på hade hon telefonen fastklistrat i handen och gick runt och spelade. Hon tryckte på telefonen lite då och då. För jävligt enligt mig. Nu har folk reagerat och tycker synd om han för att mamman inte gör något med han på dagarna så då har hon fått förlängd tid för han på dagis utöver dom 15 timmarna man får när man är hemma. Så nu går han halva dagar månd-fre och så är han hos fosterfamilj va tredje helg. Jag har själv varit ensamstående med två små barn som det bara skiljde 15 månader emellan och det var tufft. Men jag hade min tid på kvällarna för jag lade dom i normal tid.
Eller vad tycker ni? Har jag fel?

Söndag!

Idag är man inte allt för pigg. Såg ju sagan om de två tornen igår, så kom inte i säng förrens vid tolv och så upp nu vid sex igen. Känner mig lite halvdöd.
Så nu blir det intag av kaffe och energidricka så man kan vakna till liv. 
Resten av dagen kommer att bestå av tvätt och annat smått och gott
 

Film-mys ♥!

Då det fattades lite grejer för att göra tacos fick det bli köttfärs stekt i tacokrydda och mackaroner till istället. Gott det med :P
Barnen somnade alldeles lagom till att jag och Älskling kunde ha mys till tv:n :) med lite godis så klart :P
och
Postkodsmiljonären
Och nu kollar vi på:
Sagan om de två tornen

Lördag!

Idag har jag varit iväg och storhandlat med barnen i mataffären. Sedan bar det av hemmåt och fortsätta å fixa med korten. Och så har det varit lek och bus med barnen. 
Älskling lyser med sin frånvaro men kommer nog hem snart hoppas jag. Börjar snart bli dags för middag. Och då blir det tacos
 

Pust!

Barnen sover äntligen i sina sängar
Denna dagen har inte varit rolig. Har varit jätte trött hela dagen. Har tvättat en maskin tvätt, fixat lite med kort på barnen. Annars har det varit att leka med barnen hela dagen.
Nu ska jag och Älskling ha mys till tv:n och då blir det
postkodmiljonären
och senare ikväll kommer
Snuten i Hollywood 3

Trööött!

Idag är jag helt slut. Barnen höll sig vakna halva natten:(. Det började med att Lilltjejen vakna och var jätte ledsen så det berodde nog på en madröm. Det var ju bara det att hon väckte Lillkillen med. Så det var ju bara att gå upp och göra lite välling så dom kunde somna om. Och efter ett bra tag gjorde dom det båda två. Eftersom Älskling skulle iväg idag var det ju bara att trampa upp vid 7.
Igår kom äntligen Lilltjejens Y pad aktivitets platta
så den kan hon ju roa sig med nu på morgonen så mamma kan sitta å dricka kaffe och vakna till liv haha

Dagarna som gått!

Dagarna som har gått har det inte hänt såå väldigt mycket. Har varit mycket lek och bus med barnen. Har möblerat om lite. Flyttat på lite möbler till annat rum och så. 
På kvällarna när barnen har laggt sig har jag och Älskling myst till tv:n. Och det har varit mycket bra på tv om kvällarna. Bland annat har det ju börjat en serie nu som heter Fjällbackamorden. Den har ju fått mycket kritik, men man är ju bara tvungen att se den då man bor i Fjällbacka. 
Jag tycker den är riktigt bra:). Och man känner igen sig en hel del. Har åkt bil förbi när dom spelade in på vårat hotell här. Och när jag skulle gå in till stan blev jag stoppad och fick stå med några få andra helt tyst och invänta en kort stund tills dom var klara med den scenen dom höll på med just då.  Så nu kommer jag att sitta å hålla utsikt om man kan se våran bil köra förbi för då spelade dom in tror jag haha :).
 

Nyårsafton:)!

Nyårsafton var en ganska så lugn dag. Älsklingen började sakterligen friskna till:). Under dagen lekte och busade jag med barnen. På eftermiddagen dukade jag upp för barnen så dom kunde få ha en egen liten nyårsmiddag med fin dukning och finkläder:). När dom sedan hade gått och laggt sig åt jag och Älsklingen middag. Som bestod av fläskfile med ris och sås :P.
Efter maten kollade vi på:
Grevinnan och betjänten:)
Sen ställde jag mig och diskade och då mitt i allt i hopa blev det mörkt. Då gick strömmen och var borta i en och en halv timme:(. Vi satt där i soffan i mörkret och prata. I mellan åt ringde jag fortum. Men i medelandet sa dom bara att dom höll på med felsökning. Frustrerande när man inte vet något som när det kan komma tillbaka. Men till slut kom den tillbaka och då var klockan ca 21:30. Älskling och jag skulle kolla på wild wild west klockan 22. Så det var ju tur att strömmen hann att kom tillbaka innan:)
Vid 23:45 bytte vi kanal till ettan så vi kunde kolla på "ring klocka ring"
och när klockan blev strax innan tolv korkade vi upp våran alcoholfria jordgubbsdricka
När vi hade önskat varandra gott nytt år gick jag ut på ballkongen för att kolla på fyverkerierna. Syntes inte så jätte mycket då vi har mycket i vägen mellan oss och stan, så som lite berg, hus och resten av lägenheterna på gården. Men jag fick se en hel del av stadens fyverkerier ändå
 

Presenter:)!

Har varit så mycket nu kring jul och nyår så jag har inte riktigt hängt med. Därför har det varit lite si och så med 
bloggningen just nu.
Här kommer bilder på vad Lillkillen och min son fick i presenter:
Lillkillen fick
från Mig och Älskling
från sin syster
från sin mormor och morfar fick han:
Morgonrocken är jätte gosig:)
från sin morbror fick han den här fina skjortan:
från sin halvbror fick han:
från sin halvsyster (älsklingens dotter) och hennes son fick han fingerfärg:
 
Och min son fick:
Av mig och älsklingen:
från sina halvsyskon fick han:
Han får från resten av familjen den dagen han fyller
 

Helgen!

Förutom kalaset på fredagen var helgen ganska så lugn. På kvällen åkte Älskling till sjukan då han hade väldigt ont i örat. Och det visade sig att han hade dubbelsidig öroninflamation:(.
 
Så nu har vi i stort sett haft alla sjukdommar som går att ha denna hösten/vintern. Så nu hoppas jag att det tar ett slut på allt detta och att vi kan bli friska allihopa. 
Hela helgen har bestått av lek av nya leksaker med barnen och tv-tittande på kvällen med Älskling.

Födelsedagar:)!

Nu i fredags var det ingen vanlig dag. Då var det Lillkillens födelsedag. Det firade vi genom att sjunga för han på morgonen. Han såg smått förvånad ut. Sen var det dags för min äldre son att sjunga för han. Han fyllde nu den 30:e. Men då skulle han vara hemma hos sin pappa. 
Sen på förmiddagen kom mamma, pappa och min bror för att fira Lillkillen
Då blev det kakor och tårta som jag hade gjort. Och då blev det två tårtor för att det skulle vara rättvist. En till Lillkillen och en till min son.
Och då fick Lillkillen ännu mer presenter (bilder kommer sen).
Sen blev det lite lunch. Mamma hade tagit med sig pasta som var jätte god som hon värmde på här i ugnen :P.
När vi hade druckit lite mer kaffe efter maten åkte dom hem och då tog dom med sig min son.

Mamman

Välkomna in till mig!

RSS 2.0