Otäckt datum?!

I morgon, närmare bestämt 2012-12-21 påstår Mayafolket att jorden ska gå under
men enligt forskare så gör den inte det (tack och lov för det:)). 
Men dom tror att det är ett speciellt datum. För det är inte alls säkert att Mayafolket trodde att jorden skulle gå under. Utan att det kunde vara något annat just det datumet. Det ska ju bli spännande å se om det händer något i morgon. Det kan ju vara något fantasktiskt som händer haha:)


Kommentarer
Karin

Det var väl så att det bara var Mayakalendern som tog slut. - Precis som vår almanacka gör varje år, som i morgon kväll. :)

Är du intresserad av sponsring till din blogg? Tävlingar och så...?
Kika in här då: http://www.tourn.se/4f069fc51f50e2800720973427a3daaf

Gott nytt år! :)

Svar: Haha, ja det kan faktiskt stämma :).Tack så mycket för länken. Var inne och läste lite om dom och det låter intressant :)

Gott Nytt År på dig med!
Marina

2012-12-30 @ 16:14:24
URL: http://karin.hermansro.se
Karin

Ja, visst verkar det bra? :) (Och jag satsar stenhårt på att bli vinnare av den där minipaddan, så det är därför jag propagerar lite extra. :D - Men jag skulle aldrig promota det, om jag inte gillade det själv. Tror det där kommer att bli jättebra, särskilt om vi blir fler bloggare som går med, så det kommer fler intressanta företag med bra grejer att lotta ut eller testa i bloggen. :))

Svar: Ja det verkar faktiskt så :). Nu har jag blivit medlem men har inte riktigt hunnit att gå igenom allt än. Men av det lilla jag har sett så verkar det vara bra :). Ja, det skulle ju vara jätte bra :)
Marina

2012-12-30 @ 17:21:16
URL: http://karin.hermansro.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mamman

Välkomna in till mig!

RSS 2.0